socrates

listen.understand.think.create

HOME STORY NEWS TUTORIAL INFO SPYSHOT VIDEO MOVIE-TVs eBOOK FACEBOOK



Assalamualaikum wbt.
Selamat Sejahtera.

Terima kasih la pd yang sudi download game Plants vs. Zombies dlm entry yg lepas.. wlwpun counter tunjuk ader 7 org je yg download, namun aku puas jugak la sbb at least dpt jugak menyumbang kpd 7 org yg download tu..hehe.. amacm..?? dah main ker..?? best..?? haha

Dalam duk godek2 nak cari cheatcode, aku jumpak satu site dlm PopCap Games tentang Zombatar creator.. ape Zombatar creator tu..?? Zombatar is stand for Zombie+Avatar=Zombatar.. mudah & ringkasnya, kita buleh create watak zombie ikut selera & imaginasi kita.. takla strerotaip je mcm dlm game tu kan.. haha..
Boleh klik kat link bawah ni, dan Selamat Mencuba :D :

http://www.popcap.com
ps : dah siap zombatar tu, buleh jugak letak dalam facebook/twitter/etc..hehe :D

2 comments:

wa..mnarik..eh ader cheat code ke tuk game nih? hakhak

sape kate takde..??hehehe
rujuk kat sini http://ahmadmuzani.blogspot.com/2010/10/plants-vs-zombies.html

selamat mencuba :D

Link Exchange

Kepada sesiapa yang datang ke Blog ini & ingin meninggalkan jejak, saya alu-alukan niat murni anda. Tinggalkan Link ke Blog anda untuk saya balas kunjungan. Terima Kasih :D

guyo


About this blog

Everything About Knowledge and Skill

Followers

Lenny wonderpet


ShoutMix chat widget

buzz when u care

twit-twit

Facebook Badge

gets my updates

Bookmark and Share

Add to Google Reader or Homepage

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

paste this onto ur page

BannerFans.com

advertisment

owez

oldschoolership

IPGM - bloggers

SUARA GURU MALAYSIA

ehoza squadron