socrates

listen.understand.think.create

HOME STORY NEWS TUTORIAL INFO SPYSHOT VIDEO MOVIE-TVs eBOOK FACEBOOK



Assalamualaikum wbt.
Selamat Sejahtera.



10.10.10 : Tarikh 'keramat' la sangat kan..i don't give damn attention to any particular wedding ceremony today.. pe de hal sangat kan dgn tarikh.. tapi, paling syok, I settled down my presentation for Action Research Colloquium this coming weekdays.. dan paling syok, aku dah berjaya habiskan game Plants vs. Zombies pd tarikh 'keramat' ni..hehe.. syok wooo game ni..!! Game arcade yg paling simpe tp 'syok tak hingat'.. so,kalau ade sape2 nak try aku sediakan link utk korang download. Selamat mencuba :D

Plants.vs.Zombies.soc.EXPERT.rar
Instruction : extract file winrar > double click "Plants vs Zombies Installer" > Install (dah siap jgn nak terus main je,crack dulu ok) > close the game first (if automatic running ) > copy file dlm folder "Crack" > Paste dekat my computer > (C:) > program files > PopCap Games > Plants vs Zombies > Done :D
Cheat Codes :
Type These Codes In At Any Time While Playing The Game.

pinata: a shower of candy when a zombie dies
trickedout: Alternate Lawn Mower appearance
future: Gives zombies futuristic shades
sukhbir: toggles the zombie's call for brains-sound
daisies: Zombies leave small daisies behind when killed
Mustache: Zombies Now Have Mustaches
tohot: Infinite Sun

Selamat Mencuba :D

4 comments:

mimi dah khatam dah game ni..hihihi...

there's a zombies on your lawn
hahaha...best lagu last sekali...

aku layan PES ja.. haha..

hahaha..

@sis mimi : layan dr thn lepas ag,tp baru thn ni main 'sungguh2' ;p

@solihin : try la..syok woo.. haha

Link Exchange

Kepada sesiapa yang datang ke Blog ini & ingin meninggalkan jejak, saya alu-alukan niat murni anda. Tinggalkan Link ke Blog anda untuk saya balas kunjungan. Terima Kasih :D

guyo


About this blog

Everything About Knowledge and Skill

Followers

Lenny wonderpet


ShoutMix chat widget

buzz when u care

twit-twit

Facebook Badge

gets my updates

Bookmark and Share

Add to Google Reader or Homepage

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

paste this onto ur page

BannerFans.com

advertisment

owez

oldschoolership

IPGM - bloggers

SUARA GURU MALAYSIA

ehoza squadron