socrates

listen.understand.think.create

HOME STORY NEWS TUTORIAL INFO SPYSHOT VIDEO MOVIE-TVs eBOOK FACEBOOK



Assalamualaikum wbt.
Selamat Sejahtera.

Maher Zain kini sudah tiba di Malaysia. Semua sedia maklum kan yg beliau akan perform satu konsert 15 hb ni. InsyaAllah, aku doakan semuanya bejalan lancar dan sapa2 yang berpeluang pegi tu halo2 la gambar ke ape ok.. So, sementara nak tunggu konsert tu berlangsung beliau kini tengah buat latihan sambil bejalan-jalan amek angin kat Malaysia ni..(aku buat pala ja ni) ;p to Maher Zain, "Welcome to Malaysia,brother"
Kepada rakan-rakan Muslim sekalian, jika anda ingin kenal siapa Maher Zain serba sedikit boleh klik sini.. (siap boleh download album Thank You Allah lagi) :D atau anda boleh saja menjadi Fan of Maher Zain di Facebook dan terus saja suggest pd rakan taulan anda.. barakallahufikum..

Link Exchange

Kepada sesiapa yang datang ke Blog ini & ingin meninggalkan jejak, saya alu-alukan niat murni anda. Tinggalkan Link ke Blog anda untuk saya balas kunjungan. Terima Kasih :D

guyo


About this blog

Everything About Knowledge and Skill

Followers

Lenny wonderpet


ShoutMix chat widget

buzz when u care

twit-twit

Facebook Badge

gets my updates

Bookmark and Share

Add to Google Reader or Homepage

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

paste this onto ur page

BannerFans.com

advertisment

owez

oldschoolership

IPGM - bloggers

SUARA GURU MALAYSIA

ehoza squadron