socrates

listen.understand.think.create

HOME STORY NEWS TUTORIAL INFO SPYSHOT VIDEO MOVIE-TVs eBOOK FACEBOOK



Assalamualaikum wbt..
Salam Aidilfitri lagi..haha

Sudah terang lagi bersuluh yg Proton memang sah akan keluarkan model terbaru bagi menggantikan model Waja terdahulu. Lihat entry "Spyshot" sblm ini.. :D
Walaupun dlm dunia blog dah heboh tentang cerita tersebut namun hanya baru-baru ni je TV3 nak reveal tentang pengesahan..hehe - aku rasa Paul Tan mesti gelak kat TV3..
Untuk bukti & pengesahan adalah berdasarkan video di bawah :



Capture

Link Exchange

Kepada sesiapa yang datang ke Blog ini & ingin meninggalkan jejak, saya alu-alukan niat murni anda. Tinggalkan Link ke Blog anda untuk saya balas kunjungan. Terima Kasih :D

guyo


About this blog

Everything About Knowledge and Skill

Followers

Lenny wonderpet


ShoutMix chat widget

buzz when u care

twit-twit

Facebook Badge

gets my updates

Bookmark and Share

Add to Google Reader or Homepage

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

paste this onto ur page

BannerFans.com

advertisment

owez

oldschoolership

IPGM - bloggers

SUARA GURU MALAYSIA

ehoza squadron