socrates

listen.understand.think.create

HOME STORY NEWS TUTORIAL INFO SPYSHOT VIDEO MOVIE-TVs eBOOK FACEBOOK



Assalamualaikum wbt.
Selamat Sejahtera.

Kaya & Kreatif. Itu jela yang mampu aku ungkapkan kepada pemiliknya bila tengok kereta di atas. Kenapa? Korang tak perasan lagi ke?

Ok, try tengok betul-betul dekat PLATE kereta tu, tertulis BEN7134.. tapi korang perasan tak font yang digunakan bagi huruf dan nombornya telah membentuk satu perkataan "BENTLY" yang merujuk kpd brand kereta berkenaan.. fuhh..

pandangan hadapan

Kompem2 org yg byk duit je yg mampu buat mcm tu.. Mana taknya, font yang digunakan sah2 tak ikut spesifikasi JPJ kan.. TAPI, ape nak kisah kalau byk duit..?! kena saman, bayar jela..hehe

4 comments:

haha.. terbaek ah!
yg ekor num4 tu pnjg je.. hehe..

sbb nak bagi nampak mcm y..hehe

mcm nick lynda lah kan dsi9n3r21. creative kan kan? tp tahap kaya blom lg la. mudah mudahan :):):)

heheh..tp kan,kalau nak taruk kat kereta mana muat tu ;p

Link Exchange

Kepada sesiapa yang datang ke Blog ini & ingin meninggalkan jejak, saya alu-alukan niat murni anda. Tinggalkan Link ke Blog anda untuk saya balas kunjungan. Terima Kasih :D

guyo


About this blog

Everything About Knowledge and Skill

Followers

Lenny wonderpet


ShoutMix chat widget

buzz when u care

twit-twit

Facebook Badge

gets my updates

Bookmark and Share

Add to Google Reader or Homepage

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

paste this onto ur page

BannerFans.com

advertisment

owez

oldschoolership

IPGM - bloggers

SUARA GURU MALAYSIA

ehoza squadron