socrates

listen.understand.think.create

HOME STORY NEWS TUTORIAL INFO SPYSHOT VIDEO MOVIE-TVs eBOOK FACEBOOK



Assalamualaikum dan Salam Ramadhan..
Kalau hampa perasan, video ni duk ada merata-rata dalam wall facebook masing-masing dalam awal Ramadhan ni. Aku mcm besa, kalau video-video dekat fb tu jarang tgk. Tapi klu ada sapa-sapa yang post dalam ehoza atau tag kan aku video tu baru la timbulnya taufiq dalam diri nak menonton.huhu.

Bila tekan butang play dan tunggu sat utk buffering, subhanallah..tabarakallah..merdu sungguh suara budak ni..alunan 'taranum' nya pun sangat baik dan lancar.. terkesima org kata seketika..
aku dah check dalam YouTube untuk info hamba Allah ni dan ternyata namanya ialah Mohammed Taha al-Junayd. Semoga dapat menimbulkan 'zuq' (rasa) untuk mencintai dan menghayati bacaan-bacaan lunak al-Quran sebegini dalam diri..InsyaAllah..

Sesungguhnya, suara Taha jauh lebih sedap dr Justin Bieber..!!!saksikan buktinya :D

2 comments:

jastin bibir kalah terok macamni.

tak tau pon jastin bibir.

Dah La Jual Burger,Tak Hensem,Bawak Motor

zarep : search google justin bieber..haha

Link Exchange

Kepada sesiapa yang datang ke Blog ini & ingin meninggalkan jejak, saya alu-alukan niat murni anda. Tinggalkan Link ke Blog anda untuk saya balas kunjungan. Terima Kasih :D

guyo


About this blog

Everything About Knowledge and Skill

Followers

Lenny wonderpet


ShoutMix chat widget

buzz when u care

twit-twit

Facebook Badge

gets my updates

Bookmark and Share

Add to Google Reader or Homepage

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

paste this onto ur page

BannerFans.com

advertisment

owez

oldschoolership

IPGM - bloggers

SUARA GURU MALAYSIA

ehoza squadron