socrates

listen.understand.think.create

HOME STORY NEWS TUTORIAL INFO SPYSHOT VIDEO MOVIE-TVs eBOOK FACEBOOK



Alhamdulillah..Alhamdulillah..Alhamdulillah..
Terpukau kejap tengok video ni kat Facebbok..Subahanallah..Maha Suci Allah..
Yang telah membuka pintu Hidayah menjemput Tetamu-Nya dengan limpah Taufik..
Beliau memeluk Islam selepas belajar berpuasa bersama keluarga angkat di Malaysia..
Pada malam Aid Fitri mengucap Syahadah..Subhanallah..Tabarakallah..Allahuakbar..!!

Yang syoknye,fasih dowwhh cakap KL..hehe..


7 comments:

giler arhhh...cun lak tu..hahahaha

haha..buleh kot hg try ngejaih.. ;p

nampak macam belum kawin ni..
erm ada no tak..he3..

Mmg fasih la dia cakap melayu..:)
Dilema Perempuan Belum Berkahwin

nak amik abg angkat yg dok german jgk lah...ngeee

siap slang KL ag...hehe

satgi dia cakap slang Utara jadi bahan lawak pulak.hahahaha

Gula dan Kepentingannya

kot buleh gewe dgn zarpeno,dah ada couple org pendang..
haha

Link Exchange

Kepada sesiapa yang datang ke Blog ini & ingin meninggalkan jejak, saya alu-alukan niat murni anda. Tinggalkan Link ke Blog anda untuk saya balas kunjungan. Terima Kasih :D

guyo


About this blog

Everything About Knowledge and Skill

Followers

Lenny wonderpet


ShoutMix chat widget

buzz when u care

twit-twit

Facebook Badge

gets my updates

Bookmark and Share

Add to Google Reader or Homepage

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

paste this onto ur page

BannerFans.com

advertisment

owez

oldschoolership

IPGM - bloggers

SUARA GURU MALAYSIA

ehoza squadron