socrates

listen.understand.think.create

HOME STORY NEWS TUTORIAL INFO SPYSHOT VIDEO MOVIE-TVs eBOOK FACEBOOK


Last aku buat tutorial dulu waktu nak jawab pertanyaan azie(junior di IPTB) ttg twitter tu ape..ntah,rasenye kot..lama sgt dah pun..haha..harapnye menjawab la yer azie oii..
Kali ni, aku buat plak satu lagi tutorial mcm mana nak tau jantina Laptop kita. knp? tak pecaye ke yg lappy pun ader gender? haha.. tak percaya kena try dulu tutorial di bawah.. :D

open "notepad", write CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I Love You" save as
i
love you.vbs ,(put the file where u can easily find it,example "dekstop")
then close the file and double click the file..

korang akan terdengar bunyi "i love you"..
tentukan jantina lappy korang melalui bunyi.. tu aje..hehe

credit to : akuorgkmpng (ehoza)

7 comments:

ak pnye pempuan.............
tak best....

keh3

yes, lappy ku jantan!muahahaha

betina.betina.betina....kena jaga aurat masa main laptop

hahaha..
tak try cek nama ka..??tau dak mcm mana..??
aku punya pompuan ayu nama Anna..
hahahaha

wei muz, camna buat x ble pun.. explain bagi detail skit..

hahaa..dh bleh muz..suara cam bapok weii..ada ka lappy khunsa??hahaa..

slmat ber blog.. hehe.. mcm knai je post ni.. thanks for sharing..

Link Exchange

Kepada sesiapa yang datang ke Blog ini & ingin meninggalkan jejak, saya alu-alukan niat murni anda. Tinggalkan Link ke Blog anda untuk saya balas kunjungan. Terima Kasih :D

guyo


About this blog

Everything About Knowledge and Skill

Followers

Lenny wonderpet


ShoutMix chat widget

buzz when u care

twit-twit

Facebook Badge

gets my updates

Bookmark and Share

Add to Google Reader or Homepage

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

paste this onto ur page

BannerFans.com

advertisment

owez

oldschoolership

IPGM - bloggers

SUARA GURU MALAYSIA

ehoza squadron