socrates

listen.understand.think.create

HOME STORY NEWS TUTORIAL INFO SPYSHOT VIDEO MOVIE-TVs eBOOK FACEBOOK



Video ni dapat dalam facebook, pastu aku upload dalam Youtube.. Kelakaaw je 2 org polis bantuan ni..haha..

ps : boleh dijadikan sbg bahan gelak manja-manja pagi jumaat ni.. :D

4 comments:

hahahaha... sangap nk g clubink la tu...

bukan di negara kiter nih..! lencana di lengan baju kiri tu nampak lain jer

dh nama pon polis bantuan, musti lencana dia nmpk len...

polis bantuan akan pakai lencana tambahan kat lengan kanan dan kiri bg membezakan dgn polis betul...

tak pecaya, try tgk kat BSN or pejabat2 yg ada kaitan dgn gomen...

Link Exchange

Kepada sesiapa yang datang ke Blog ini & ingin meninggalkan jejak, saya alu-alukan niat murni anda. Tinggalkan Link ke Blog anda untuk saya balas kunjungan. Terima Kasih :D

guyo


About this blog

Everything About Knowledge and Skill

Followers

Lenny wonderpet


ShoutMix chat widget

buzz when u care

twit-twit

Facebook Badge

gets my updates

Bookmark and Share

Add to Google Reader or Homepage

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

paste this onto ur page

BannerFans.com

advertisment

owez

oldschoolership

IPGM - bloggers

SUARA GURU MALAYSIA

ehoza squadron