socrates

listen.understand.think.create

HOME STORY NEWS TUTORIAL INFO SPYSHOT VIDEO MOVIE-TVs eBOOK FACEBOOK



Dia dipilih menjadi Menteri Besar Perak selepas PR menang majoriti di Perak pd PRU-12 yg lalu
Dia pula dipilih Menjadi Menteri Besar Perak dengan suasana yg penuh kontreversi..

Tetapi dia ni...??? Adakah dia juga akan menerajui negeri Perak suatu hari nanti...??? Apakah dia mampu untuk menjadi seperti mereka di atas..?? Apakah persamaan yg mereka ada sampai dia ni pun nak enter frame..?? ermmm.. take a look closely to their ties...same right...? ;p hahaha... just coincedence man... nothing serious...

Regards tu socrates : listen.understand.think.create

12 comments:

hehehehe


klakar jerk~~

;))

hahaha.. tie corak tue je kot jual kat perak...

tp aku beli kat penang..
amacam..?

aik cm knl je... nie bkn tmpat kita btapakt skolah kan.. haha... x mustahil jugak hang jd MB perak.. asistant jgn lupa aku naa... da cop dulu.. hehe

nk jd asistant aku ehh..? boleh.. hg pegang portfolio exco sains & teknologi..ok..? hehe

ek eleh.. ntah2 depa ni men tkaq2 tie ja.. aritu aku nmpk kat petaling street belambak tie sepesen mcm tu.. hahaha.. budget ar soc...

to vampire khight : agak berbaur lucah di situ yer..hahaha..kang aku roger depa tu hg kena ISA..mau..?kahkahkah..

hahaha... ISA takdak nya nk tangkap aku.. kikiki.. sbb tak mlwn ngara.. mlwn seorng cikgu ja.. hehehe...

juga bakal menteri besar..!! ;p

yg bwh tu??? herm... mmpu kot....

en. vampire knight.. asistan en. muz nie marah kang.. br taww...

@ black diamond : terimakaseh sbb tlg cover aku yer..
hahahaha

Link Exchange

Kepada sesiapa yang datang ke Blog ini & ingin meninggalkan jejak, saya alu-alukan niat murni anda. Tinggalkan Link ke Blog anda untuk saya balas kunjungan. Terima Kasih :D

guyo


About this blog

Everything About Knowledge and Skill

Followers

Lenny wonderpet


ShoutMix chat widget

buzz when u care

twit-twit

Facebook Badge

gets my updates

Bookmark and Share

Add to Google Reader or Homepage

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

paste this onto ur page

BannerFans.com

advertisment

owez

oldschoolership

IPGM - bloggers

SUARA GURU MALAYSIA

ehoza squadron