socrates

listen.understand.think.create

HOME STORY NEWS TUTORIAL INFO SPYSHOT VIDEO MOVIE-TVs eBOOK FACEBOOK



Assalamualaikum wbt.
Selamat Sejahtera.


Cuti sekolah bermakna datangnya musim orang kahwin dari Utara sampai la ke Selatan.. Macam hari ni pun (3/12/2010), abang my mam akad nikah dengan pasangan pilihan beliau di Pendang, Kedah.. Aku tak dapat la nak hadir hari ni, tapi untuk majlis resepsi insyaAllah, aku akan usahakan.. ehem.. :D
Walau apa pun, aku ucapkan serangkap doa di bawah kepada semua Pengantin Baru umumnya di Malaysia, dan khususnya kawan-kawan rapat, kawan-kawan sekolah yg dah lama tak berjumpak, dan ahli-ahli keluarga, adik-beradik sekalian.. :D

بارك الله لكما وبارك عليكما
وجمع بينكما في خير
بارك الله لكما وبارك عليكما
وجمع بينكما في خير

Meh dengar lagu/nasyid kahwin ni kejap, daripada Rabbani-Pengantin Baru

1 comments:

tak berjaya buat!!1wargh..kena cuba lg nampaknya!! tlg la FB..muak gak tgk profile br..

Link Exchange

Kepada sesiapa yang datang ke Blog ini & ingin meninggalkan jejak, saya alu-alukan niat murni anda. Tinggalkan Link ke Blog anda untuk saya balas kunjungan. Terima Kasih :D

guyo


About this blog

Everything About Knowledge and Skill

Followers

Lenny wonderpet


ShoutMix chat widget

buzz when u care

twit-twit

Facebook Badge

gets my updates

Bookmark and Share

Add to Google Reader or Homepage

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

paste this onto ur page

BannerFans.com

advertisment

owez

oldschoolership

IPGM - bloggers

SUARA GURU MALAYSIA

ehoza squadron