socrates

listen.understand.think.create

HOME STORY NEWS TUTORIAL INFO SPYSHOT VIDEO MOVIE-TVs eBOOK FACEBOOK

Assalamulaikum wbt.
Selamat Sejahtera.





Setiap movie yang akan di-release mesti punya Trailer-klip tayangan pendek utk kasi itu first impression atau mahu perangat sama org ramai. First time dlm hidup aku tengok trailer movie Melayu meremang bulu roma-bukan sbb takut tp teruja..!!

Trailer Hikayat Merong Mahawangsa atau The Malay Chronicles dlm English serius nampak hebat..! OST pun dah mcm Hollywood punya style. Harapannya, movie tu nanti betul2 gempak bukan hanya teknik CGI yg digunakan oleh KRU, tapi storyline juga biar munasabah & tak boring..!!

P.s: untuk info lanjut boleh tengok dekat IMDb dan budiey.com

Link Exchange

Kepada sesiapa yang datang ke Blog ini & ingin meninggalkan jejak, saya alu-alukan niat murni anda. Tinggalkan Link ke Blog anda untuk saya balas kunjungan. Terima Kasih :D

guyo


About this blog

Everything About Knowledge and Skill

Followers

Lenny wonderpet


ShoutMix chat widget

buzz when u care

twit-twit

Facebook Badge

gets my updates

Bookmark and Share

Add to Google Reader or Homepage

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

paste this onto ur page

BannerFans.com

advertisment

owez

oldschoolership

IPGM - bloggers

SUARA GURU MALAYSIA

ehoza squadron