socrates

listen.understand.think.create

HOME STORY NEWS TUTORIAL INFO SPYSHOT VIDEO MOVIE-TVs eBOOK FACEBOOK

Assalamualaikum wbt.
Selamat Sejahtera.


Apa khabar semua..?? harapannya semua sihat disamping orang yang tersayang :D
Di sini saya ingin meminta jasa baik anda untuk "VOTE" atau undi saya dalam satu pertandingan yang dinamakan "Ehoza Blogging Contest". Undi anda sangat bermakna buat saya :D


Caranya :
Langkah 1 : Baca entry ini Update Facebook Status via Ehoza.com
Langkah 2 : Pergi ke Page Ehoza.com di Facebook untuk mengundi. Klik sini
, klik button like untuk membolehkan anda access ke page tersebut.
Langkah 3 : Pergi ke entry saya yg telah di-post-kan oleh admin ehoza.com di Facebook untuk mengundi dengan klik pada 'like'. Klik sini
Terima kasih :D

4 comments:

biasanya org bagi hadiah or buat giveaway, that y dgn rela ati org akan klik.sbb termasuk dlm syarat2 ga.hmmm awk bg ape kat org yg klik2 ni? saje tanye..hehe :P

perghhh...
saya mintak TUHAN bg pahala kat org yg baik tolong sy klik2 ni...tu je yg mampu :D
ok tak alasan mcm tu..?? hehe

awal2 dah kelik dah :D

waaaa.....tq sis... :D

Link Exchange

Kepada sesiapa yang datang ke Blog ini & ingin meninggalkan jejak, saya alu-alukan niat murni anda. Tinggalkan Link ke Blog anda untuk saya balas kunjungan. Terima Kasih :D

guyo


About this blog

Everything About Knowledge and Skill

Followers

Lenny wonderpet


ShoutMix chat widget

buzz when u care

twit-twit

Facebook Badge

gets my updates

Bookmark and Share

Add to Google Reader or Homepage

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

paste this onto ur page

BannerFans.com

advertisment

owez

oldschoolership

IPGM - bloggers

SUARA GURU MALAYSIA

ehoza squadron