socrates

listen.understand.think.create

HOME STORY NEWS TUTORIAL INFO SPYSHOT VIDEO MOVIE-TVs eBOOK FACEBOOK



Assalamualaikum wbt.
Selamat Sejahtera.




Mana pergi chatbox dalam facebook..?? kena hack..?? haaaaaa, sudah... ;p
Ingatkan sbb browser or connection yg problem, tp bila check betul2 mmg facebook server yg prob (aku speculate je ni) haha.. sbb based on facebook's Discussion Board, ramai jugak umat yg mengalami masalah ini..huhu..

Ok,kalau ade diantara korang yg tak boleh 'hidup' tanpa chatbox dlm fb ni, ada 1 alternatif yg aku jumpak.. Guna Meebo Messenger. Sign up account pastu login guna facebook account.. Done..!! :D Selamat Mencuba..

Link Exchange

Kepada sesiapa yang datang ke Blog ini & ingin meninggalkan jejak, saya alu-alukan niat murni anda. Tinggalkan Link ke Blog anda untuk saya balas kunjungan. Terima Kasih :D

guyo


About this blog

Everything About Knowledge and Skill

Followers

Lenny wonderpet


ShoutMix chat widget

buzz when u care

twit-twit

Facebook Badge

gets my updates

Bookmark and Share

Add to Google Reader or Homepage

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

paste this onto ur page

BannerFans.com

advertisment

owez

oldschoolership

IPGM - bloggers

SUARA GURU MALAYSIA

ehoza squadron