socrates

listen.understand.think.create

HOME STORY NEWS TUTORIAL INFO SPYSHOT VIDEO MOVIE-TVs eBOOK FACEBOOK




Transformers 3 akan release around July 2011.. kalau tgk kat Youtube, sgt ramai yg share kan video-video the making ni secara live waktu pengambaran kat Chicago..terbaek la manusia-manusia blah Chicago tu sudi share..haha (mcm la depa tau klu aku bg credit mcm ni)

Untuk peminat setia Transformers kat Malaysia, ni aku sharekan kereta-kereta yg akan kita tgk aksinya dlm T3 nanti (credit to ehoza).. mmg superb gila..!!

Skid & Mudflap: a.k.a. “The Twins”

Jolt
Ratchet: Medic
Ferrari tuuu..Ironhide kot
Camera man punya kereta ok...
Optimus Prime..



ps: nama2 di atas tu aku main hentam je,based on character dlm T1&T2..jgn pecaya sgt naaa....hehehe
any further info, tgk sini

2 comments:

aku cukup minat ngan lori optimus prime tu dari kecik lagi... lawa.. :D

wa..smart tol

Link Exchange

Kepada sesiapa yang datang ke Blog ini & ingin meninggalkan jejak, saya alu-alukan niat murni anda. Tinggalkan Link ke Blog anda untuk saya balas kunjungan. Terima Kasih :D

guyo


About this blog

Everything About Knowledge and Skill

Followers

Lenny wonderpet


ShoutMix chat widget

buzz when u care

twit-twit

Facebook Badge

gets my updates

Bookmark and Share

Add to Google Reader or Homepage

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

paste this onto ur page

BannerFans.com

advertisment

owez

oldschoolership

IPGM - bloggers

SUARA GURU MALAYSIA

ehoza squadron