socrates

listen.understand.think.create

HOME STORY NEWS TUTORIAL INFO SPYSHOT VIDEO MOVIE-TVs eBOOK FACEBOOK

lama sungguh tak ber-BLOG sbb malas.. hari ni tampil dgn 1 video ceramah menarik, "Ceramah Kursus Persediaan Perkahwinan" anjuran warga IPGM Kampus Islam,Bangi. Video ni aku dapat dr member 'my mam' iaitu skieyn. tolong jgn STRESS klu tak sebut nama penuh,but still full credit has been gived to you ;D
mmg best giler ceramah ni, sejam bagai tak rasa.. tp,dlm melawak ada isi,yg ptg kandungan 'ditapis', puas hati dan tak mengantuk!! ;D
so,aku dah compile bg elok sket and upload dlm Megaupload.
Kpd user Rapidshare, aku akan usahakan link lepas ni,sbb skang aku ader acc Megaupload je.. :D

http://www.megaupload.com/?d=LMXUNES7
password : socrates

akhir kata ; 'Jangan Stress bila tengok video ni..' kalau xmo tgk ; 'Masalah problem..!!'

regards ;
socrates
listen.understand.think.create

6 comments:

ada letak password ek?
nak boleh? rasanya ni same ustaz masa kursus kawen gak dulu.. ehehee..

sorry,
telupa nk buh password.

password rar : socrates

thanks! dah dapat dah.. ehehe

okie..hope u'll like it..
tlg jgn STRESS..!!
haha
:D

tak stress dah skang...sebab baru kahwin n bahgia skang hehe....:)

@Norizwan : alhamdulillah..moga berbahagia,dan jadikan video ni sebagai panduan & pedoman..
hahaha

Link Exchange

Kepada sesiapa yang datang ke Blog ini & ingin meninggalkan jejak, saya alu-alukan niat murni anda. Tinggalkan Link ke Blog anda untuk saya balas kunjungan. Terima Kasih :D

guyo


About this blog

Everything About Knowledge and Skill

Followers

Lenny wonderpet


ShoutMix chat widget

buzz when u care

twit-twit

Facebook Badge

gets my updates

Bookmark and Share

Add to Google Reader or Homepage

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

paste this onto ur page

BannerFans.com

advertisment

owez

oldschoolership

IPGM - bloggers

SUARA GURU MALAYSIA

ehoza squadron