socrates

listen.understand.think.create

HOME STORY NEWS TUTORIAL INFO SPYSHOT VIDEO MOVIE-TVs eBOOK FACEBOOK

Orang ckp tak lengkap kalau barang baik tapi tak cukup cantik.. aahhh..? ape lak ni..? maksud aku blog page kita ni la.. layout dah gempak, content pn tersusun, traffic jgk non-stop working.. tapi suma tu lagi mantap klu kita tambah widget2 yg cool.. Widget yg aku 'sedut' dari aBowman.com ni quite interesting la.. kind of flash animation.. ader hamster, katak, ikan, labah-labah, kura-kura dll.. benda alah ni simple je.. just add pastu leh main acah2, bg2 mkn.. apa yg perlu kita buat, guna cursor mouse ja.. klik2 sket utk bg mkn.. bwk kiri kanan / atas bawah utk main acah2 dgn binatang2 tu..

Ader byk lagi.. try la tgk kat aBowman.com utk widget2 mcm ni.. pilih yg mana korang minat pastu add je coding nye tu dlm entry or sidebar korang.. selamat mencoba.. errr...aku rasa boleh agak kot sapa yg nk ambek katak tu..hehe..

3 comments:

kalo kte bg makan bdn dye membesar x ?

rasa tak kot..
haha..

huhuhu... abes bertambah ternakan katak eina nanti... tenkiu soc...

Link Exchange

Kepada sesiapa yang datang ke Blog ini & ingin meninggalkan jejak, saya alu-alukan niat murni anda. Tinggalkan Link ke Blog anda untuk saya balas kunjungan. Terima Kasih :D

guyo


About this blog

Everything About Knowledge and Skill

Followers

Lenny wonderpet


ShoutMix chat widget

buzz when u care

twit-twit

Facebook Badge

gets my updates

Bookmark and Share

Add to Google Reader or Homepage

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

paste this onto ur page

BannerFans.com

advertisment

owez

oldschoolership

IPGM - bloggers

SUARA GURU MALAYSIA

ehoza squadron