socrates

listen.understand.think.create

HOME STORY NEWS TUTORIAL INFO SPYSHOT VIDEO MOVIE-TVs eBOOK FACEBOOK

Mungkin bagi sesetengah org status on / offline ni tidak penting.. namun, bagi yg menggunakannya terutama mereka2 yg menjadikan blogspace ini sbg satu skop or medium perniagaan / promosi / perhubungan / dll, status inilah yg akan memudahkan bakal2 prospek / sesiapa saja utk menghubungi anda dgn seberapa segera jika tidak ada medium lain yg boleh digunakan.


Jadi, kpd yg mmg sudah menggunakannya aku sharekan beberapa coding badges ni spy korang boleh tukar badges yg korang guna pd bila2 masa.. (klu asyek display badges yg sama pun tak best jgk kan).. dan kepada yg tercari2 coding badges ni pun aku sediakan dgn suka citanya.. once again.. enjoy..

http://www.mediafire.com/file/nbxwzzzn2dx/coding utk logo badges YM (1).txt

1. download coding dgn klik link kt ats tu.
2. open file dgn notepad
3. copy & paste kat kotak html/javascript korang.
4. ganti id YM aku (insany2musanez) tu kpd id YM korang.
*kalau coding tu tak boleh,guna coding yg bwh ni plak..(try & error)

http://www.mediafire.com/file/mq25nzdimii/coding utk logo badges YM (2).txt

1. sama jgk mcm step kat atas tu..
2. gantikan nama 'socrates' tu kpd nama korang dan id 'insany2musanez' kpd id korang.

yg bwh ni plak code2 utk korang nk tukar display logo badges tu..perasan tak dlm setiap coding tu ader code t=11 kan..ok,tukar jela nombor2 tu mengikut nombor2 badges kat bwh ni..

(t=0) (t=1) (t=2) (t=3) (t=4) (t=5)
(t=6) (t=7) (t=8) (t=9)
(t=10) (t=11) (t=12)
(t=13) (t=14)
(t=15) (t=16)

1 comments:

saya cuba code ymnya awak ya, thanks

Link Exchange

Kepada sesiapa yang datang ke Blog ini & ingin meninggalkan jejak, saya alu-alukan niat murni anda. Tinggalkan Link ke Blog anda untuk saya balas kunjungan. Terima Kasih :D

guyo


About this blog

Everything About Knowledge and Skill

Followers

Lenny wonderpet


ShoutMix chat widget

buzz when u care

twit-twit

Facebook Badge

gets my updates

Bookmark and Share

Add to Google Reader or Homepage

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

paste this onto ur page

BannerFans.com

advertisment

owez

oldschoolership

IPGM - bloggers

SUARA GURU MALAYSIA

ehoza squadron