socrates

listen.understand.think.create

HOME STORY NEWS TUTORIAL INFO SPYSHOT VIDEO MOVIE-TVs eBOOK FACEBOOK

Foreword to say..Alhamdulillah,highest grateful dedicated to Allah..ermm.. Eventually, all went well..nothing to afraid of now.. however, after this, must be more allegations and obstacles that need to face in..I'll share a little permissive about this experience..hopefully this can provide the inspiration to all who want to follow my trail..


Pagi tu aku bangun awal..nak kata tak boleh tidoq,rasa nyenyak ja.. pas solat aku terus mandi.. after that, terus gi carwash.. saja nk gedik2 basuh keta pagi2 buta.. bila dah settle suma tu, aku gi round2 kat Lake Garden.. tiba2 beb rasa tak tentu arah.. jantung berdegup kencang (aku pn ckp kencang ni)haha.. n then,agak dah ok sket, aku drive balik ghumah.. terus aku tgk brg2 hantaran yg nak diberi.. ada cincin, cup cakes, buah2an tempatan (siap ader dragon fruit - ilham pak aku), & senaskah buku.. sume dah siap dihias oleh kakak iparku.. so, sume dah complete aku pun g mandi sekali lagi n siap2 pe yg patut utk g jumpak bakal mertua..

( slide gamba yg aku sertakan utk tatapan semua.. just around 14 picts)

4 comments:

waaa... congarts soc...
alhamdulillah.. selamat dah kan..
pasni kene jaga la hubungan tu leelok.. org kata dlm tempoh2 cani la darah tgh manis..
pe pun.. say congats to ana oso...
tunggu kad kawen korg plak... :D:D

tq2..ur truely mt bestly friend la cip eina..
insyaAllah..soc akan jaga hubungan kami..later i tell ana bout ur said k..
thanks again cip eina..hehe :)

congrats.. xsabar nak dgr dye cter pasal majls tue..

semoga hubungan anda hingga ke akhirat..pandai kamu cari calon..=)

Link Exchange

Kepada sesiapa yang datang ke Blog ini & ingin meninggalkan jejak, saya alu-alukan niat murni anda. Tinggalkan Link ke Blog anda untuk saya balas kunjungan. Terima Kasih :D

guyo


About this blog

Everything About Knowledge and Skill

Followers

Lenny wonderpet


ShoutMix chat widget

buzz when u care

twit-twit

Facebook Badge

gets my updates

Bookmark and Share

Add to Google Reader or Homepage

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

paste this onto ur page

BannerFans.com

advertisment

owez

oldschoolership

IPGM - bloggers

SUARA GURU MALAYSIA

ehoza squadron