socrates

listen.understand.think.create

HOME STORY NEWS TUTORIAL INFO SPYSHOT VIDEO MOVIE-TVs eBOOK FACEBOOK

ALHAMDULILLAH...

blog page aku ni makin siap even amek masa jgk...yela,sibuk dgn tu, bz dgn ni... ader masa tu aku update jgk biapun sket je...
paper hal pun, aku nak ucapkan TERIMA KASIH pd member aku sorang ni yang selalu bg pinjam broadband dia untuk aku update kan blog aku ni... dia adalah mr.BOB... bdk IPTB kenal la... hehehe... :) jasa ko Allah saja la dpt membalasnya...

aku dpt call tgh hr tadi... kawan aku dr Sabah... mulanya mati-matian nk join ceramic ni... sampai sanggup pinjam duit mak dia... tp dukacitanya dia bgtau adiknya accident pg td... teruk jgk katanya... so, dia amek keputusan bg blk duit yg dia pinjam tu kat mak dia... dia ni prmpuan so menangis jgk la sbb tak jd join ceramic wat masa ni (aku rs dia sedih sbb adk dia tu,sj kona sket ayat)... satu pujian utk sikap dia tu yg tak pentingkan diri dan empati terhadap adknya... aku doakan agar adiknya Meriam(mmg ejaannya mcm ni) cepat sembuh... amin...

ape2 pn, ini semua dugaan...
dugaan buat kwn aku tu sbb adknya accident... dan
dugaan buat aku yg kehilangan seorang downline... huhuhu...

Link Exchange

Kepada sesiapa yang datang ke Blog ini & ingin meninggalkan jejak, saya alu-alukan niat murni anda. Tinggalkan Link ke Blog anda untuk saya balas kunjungan. Terima Kasih :D

guyo


About this blog

Everything About Knowledge and Skill

Followers

Lenny wonderpet


ShoutMix chat widget

buzz when u care

twit-twit

Facebook Badge

gets my updates

Bookmark and Share

Add to Google Reader or Homepage

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger.

paste this onto ur page

BannerFans.com

advertisment

owez

oldschoolership

IPGM - bloggers

SUARA GURU MALAYSIA

ehoza squadron